In de top 100 met je cao-app!

Onze informatieve apps hebben in de loop van de jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Al meer dan 10 jaar geleden rolden we de eerste cao-app uit. Een handige app waar gebruikers informatie over hun arbeidsvoorwaarden kunnen vinden. Sinds die tijd hebben we vele informatieve apps op maat gemaakt voor branches en organisaties, zoals Beroepscode-apps en branche-apps.

Met de app heb je als branche/organisatie echter ook een enorm krachtig communicatiemiddel in handen. De mogelijkheden om met app-gebruikers te communiceren hebben we in de afgelopen periode sterk uitgebreid. Zonder dat je bijvoorbeeld een e-mailadres nodig hebt, kan je een grote groep medewerkers snel en eenvoudig bereiken via pushnotificaties en/of nieuwsberichten op maat. Via filters kan je groepen medewerkers informeren met voor hen relevante informatie. Ook kan je bij verschillende groepen medewerkers uitvraag doen via polls. 

Met al deze mogelijkheden zien we ook dat gebruikers intensiever gebruik maken van de app; relevante informatie altijd en overal bij de hand! Het gebruik van de app is uitgebreid te monitoren via het app-Dashboard dat voor onze klanten beschikbaar wordt gesteld. Poll-antwoorden worden direct zichtbaar, met uitgebreide analyse-mogelijkheden.

Dat er veel gebruik gemaakt wordt van de door ons ontwikkelde apps zien we ook terug in de hitlijst van de Apple Appstore. We zijn er trots op dat er diverse cao-apps en beroepscode-apps in de top 100 staan van de meest gedownloade apps (categorie Naslagwerken)!