Branche-app​ image

Branche-app

Steeds meer bedrijven en ondernemers zien het voordeel van een app. Een app biedt de mogelijkheid om leden op een efficiënte manier te voorzien van informatie en te informeren over wijzigingen in de branche. Met een app worden arbeidsvoorwaarden, uitleg, (reken)tools en nieuws op een compacte wijze aangeboden.

Heeft u er weleens aan gedacht om informatie over arbeidsvoorwaarden of over de branche in een andere vorm aan te bieden? Op een manier waarop de leden béter bereikt worden en de informatie compact wordt aangeboden? Met een branche-app biedt u een goede service aan uw leden.

Voordelen van een app

Voordelen van een branche-app

Met een app bereikt u op een eenvoudige manier uw leden/medewerkers.

· Eenvoudig en snel bereiken van uw doelgroep
· Via de app communiceren over arbeidsvoorwaarden, evenementen en cursussen
· Leden betrekken bij de branche/arbeidsvoorwaarden door polls en vragenlijsten
· Eigen communicatieprocessen vereenvoudigen

De app is naar wens op te bouwen en uit te breiden. Naast de arbeidsvoorwaarden is ook een aanbod van nieuws, (reken)tools, evenementen en cursussen mogelijk.

Eigentijds, compact en makkelijk
​ icon

Eigentijds, compact en makkelijk


Alle relevante informatie, zoals de cao, regelingen of arbocatalogus wordt zeer goed toegankelijk in een app. De branche-app maakt het mogelijk op een moderne manier te communiceren met uw leden.

De app is ook offline te gebruiken.

Goede service aan uw leden
​ icon

Goede service aan uw leden


Met de app kunt u handige (reken)tools aanbieden, er voor zorgen dat uw leden over up-to-date regelingen beschikken en daarbinnen eenvoudig kunnen zoeken.

Beter bereik​ icon

Beter bereik

De app ondersteunt u om het contact met uw leden te vergroten. Ook is het beschikken over mailadressen niet meer nodig. Leden zullen het gemak ervaren door de snelle beschikbaarheid van informatie.

Een branche-app in uw eigen huisstijl

Zo voelen uw medewerkers/leden zich meteen thuis

Afbeelding van vier telefoons met de ANKO Ondernemers app en Orsima op zak app

Klanten over de Branche-app

Communiceer met uw medewerkers/leden

Hoe brengt u uw leden snel op de hoogte van ontwikkelingen en wijzigingen? Met pushnotificaties heeft u een makkelijke en directe toegang tot de gebruikers van de app. Eigentijds communiceren met de branche-app!

Interesse in een app voor uw leden of ondernemers?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een branche-app? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo of advies. We denken graag met u mee.