Web Widgets image

Web Widgets

Een goed doorzoekbare interactieve cao op uw eigen website? Via een handige plug-in, een web widget, kunt u documenten zoals de cao, personeelshandboek of Arbocatalogus toegankelijk beschikbaar stellen.

De CAO goed doorzoekbaar en altijd up-to-date op uw website

Arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk voor werkgevers en werknemers. Op websites wordt dan ook vaak gezocht naar cao-artikelen, met name op voorwaarden over salaris en verlof. Goed doorzoekbare en toegankelijke cao-teksten zijn daarbij essentieel.

Yaacomm ontzorgt u met de cao web-widget. U levert ons de cao-teksten, en u ontvangt een plug-in die u op elke gewenste plek op uw website kan plaatsen. De cao-teksten zijn daar integraal (inclusief alle tabellen) in te zien. Met een handige inhoudsopgave en toegankelijke teksten. De artikelen zijn zeer goed doorzoekbaar, ook op synoniemen (loon, salaris etc). Ook verwijzingen naar andere artikelen en externe sites zijn hierin aangebracht.

En wijzigt er iets in de teksten? Aanpassingen zijn eenvoudig (indien gewenst door uzelf) aan te brengen en te publiceren. Zo zijn de arbeidsvoorwaarden altijd actueel. En heeft u al een cao-app van Yaacomm? Dan kunnen de app-onderdelen als web widgets op de eigen site geplaatst worden. Bij wijzigingen staan deze meteen live in zowel de app als op de website.

Voorbeeld web-widget document Cao Branche

Handige (reken)tools over uw arbeidsvoorwaarden op uw site

Hoe kunnen uw werknemers de arbeidsvoorwaarden zelf toepassen op de eigen situatie? Yaacomm biedt een scala aan handige cao-(reken)tools. Via web-widgets kunt u deze tools op elke gewenste plek op uw website plaatsen, opgemaakt in de eigen huisstijl. Zo biedt u service aan werkgevers en werknemers, bijvoorbeeld met tools op het gebied van duurzame inzetbaarheid, het berekenen van de jaaruren of de berekening van de onregelmatigheidstoeslag. En wijzigt er iets aan de teksten of de berekening? Wijzigingen zijn eenvoudig (indien gewenst door uzelf) aan te brengen. Zo zijn de tools altijd up-to-date.

Voorbeeld web-widget tool Balansbudget

Met de tool Balansbudget geeft u werknemers informatie over de mogelijkheden die de cao biedt over het flexibel te besteden budget. Met de rekentool kunnen zij vervolgens berekenen hoeveel zij netto te besteden hebben.

Voorbeeld web-widget tool Schoolvakanties

Met de tool Schoolvakanties zie je in een oogopslag hoe de schoolvakanties vallen in de regio’s Noord, Midden en Zuid.

Veelgestelde vragen over de cao

Veel medewerkers hebben vragen over hun arbeidsvoorwaarden. Vaak is het antwoord in de cao te vinden, maar het is vaak ook lastig zoeken – ook door het formele taalgebruik. Om de helpdesk, HR en leidinggevenden te ontlasten is het fijn als medewerkers zelf makkelijk hun vragen kunnen opzoeken. Met de FAQ web-widget staan deze in een handomdraai op de site. En met het Dashboard houdt u de veelgestelde vragen eenvoudig actueel.

Voorbeeld web-widget FAQ

Bekijk de veelgestelde vragen over je cao.