Fondsen

Belangrijke informatie in een slim jasje: de cao, de arbocatalogus of de beroepscode. Veel fondsen zijn ermee geholpen, zij ervaren de eenvoud en het gemak van het toegankelijk aanbieden van informatie. Kunnen wij u helpen door een app op maat te maken?

Toegankelijk en overzichtelijk icon

Toegankelijk en overzichtelijk

Informatie over arbeidsvoorwaarden of veilig en gezond werken is nu overal en altijd beschikbaar, ook als uw gebruikers geen internetverbinding hebben.

Bovendien zijn onze apps geoptimaliseerd voor toegankelijk gebruik op smartphones en tablets. Zo kan de lettergrootte door de gebruikers van de app op elk gewenst formaat worden ingesteld en kan de inhoud van de app worden voorgelezen.

Extra mogelijkheden voor optimaal gemak icon

Extra mogelijkheden voor optimaal gemak

De app is van alle gemakken voorzien. Populaire cao-onderwerpen zoals salaristabellen zijn direct bij de hand. Ook kan op synoniemen gezocht worden.

Weten hoe het zit met vergoedingen, verlof of jaaruren? Met onze handige (reken)tools krijg je snel antwoord en inzicht.

Eenvoudig in het onderhoud icon

Eenvoudig in het onderhoud

Via het app-dashboard kunt u de inhoud van de app eenvoudig zelf beheren. Ook krijgt u inzicht in het gebruik van de app.

Nieuwe cao-teksten? Aanpassingen kunnen snel in de app verwerkt worden. Wilt u dit liever niet zelf doen? Geen probleem: wij ontzorgen u graag!

Foto van Berend Keehnen

App in de praktijk

“De CAO Sport geldt voor 3500 mensen die in de sport werken. De app helpt om medewerkers inzicht te geven in een goede cao en ze te betrekken bij de cao. Ook de pushberichten spelen hierin een rol, van vraagstelling tot een verwijzing naar een wist-je-dat, waarbij iets wordt uitgelicht van de cao.

Wij zien de meerwaarde van de app en blijven deze continu ontwikkelen. We maken gebruik van de nieuwe zoekfunctie met synoniemen in de breedte van de app. Wanneer je salaris intypt, vind je ook alles met loon of wanneer je verhuizen intypt, kom je meteen bij het artikel Verhuiskostenregeling.”

Berend Keehnen, communicatieadviseur bij Werkgevers in de Sport (WOS)

App in de praktijk

De CAO Sport geldt voor 3500 mensen die in de sport werken. De app helpt om medewerkers inzicht te geven in een goede cao en ze te betrekken bij de cao

Berend Keehnen, communicatieadviseur bij Werkgevers in de Sport (WOS)

Onze klanten

Feedback van klanten

Een CAO- of ARBO-app voor uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een CAO-app of ARBO-app voor uw organisatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo of advies. We denken graag met u mee.