Brancheorganisaties

Heeft u er weleens aan gedacht om communicatie over arbeidsvoorwaarden of over de branche in een andere vorm aan te bieden? Op een manier waarop de leden béter bereikt worden en de informatie compact wordt aangeboden? Met een branche-app of cao-app biedt u een goede service aan uw leden.

Eigentijds, compact en makkelijk​ icon

Eigentijds, compact en makkelijk

Alle relevante informatie, zoals de cao, regelingen of arbocatalogus worden toegankelijker in een app. Het is een moderne manier om te communiceren met uw leden.

Met uw app op zak staat u in verbinding met uw leden

Uw (nieuws)berichten bereiken uw leden snel en eenvoudig. De app is ook offline te gebruiken.

Goede service aan uw leden​ icon

Goede service aan uw leden

In de app worden handige (reken)tools aangeboden, regelingen zijn altijd up-to-date en er is een uitgebreide zoekfunctie. Daarmee hebben uw leden alle informatie snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Ook het laatste nieuws biedt u via de app vlot en op een prettige manier aan. Vanzelfsprekend kunt u de inhoud van de app eenvoudig zelf actualiseren.

Met de chatfunctie biedt u een extra service; leden komen zo makkelijk in contact met uw ledenservice.

Beter bereik​ icon

Beter bereik

De app helpt u het contact met uw leden te vergroten. Ook is het beschikken over e-mailadressen niet meer nodig. Leden zullen het gemak ervaren van snelle beschikbaarheid van informatie.

Wat vinden uw leden van een bepaald onderwerp? Vraag het uit via de app: op een laagdrempelige manier kunnen uw leden antwoord geven.

Afbeelding van vier telefoons met de ANKO Ondernemers app

App in de praktijk

“Yaacomm ontwikkelde voor ons een app waardoor de cao niet alleen makkelijk toegankelijk is maar waarmee ook antwoord op veelgestelde vragen wordt gegeven. Nu vrijwel iedereen een mobiele telefoon of tablet heeft is cao-informatie altijd en overal beschikbaar. En als er nieuwe cao-afspraken zijn gemaakt, wordt de nieuwe versie meteen zichtbaar in de app zodat de geboden informatie altijd actueel is. Zo gaan wij als branche goed met de tijd van digitaliseren mee en bieden we informatie modern, makkelijk en compact aan. Wij zien het als goede service voor onze leden.

Voor het gebruik van sommige functionaliteiten kunnen onze leden inloggen met hun gebruikersgegevens uit het ledenadministratiesysteem, zoals voor het raadplegen van veel gestelde vragen en het berekenen van  verlofdagen. Via de app is dit een snelle en makkelijke berekening. Deze extra functies vinden de leden van de branche erg handig en worden dan ook intensief gebruikt.”

Kantinka Boekhorst, Manager Producten en Diensten bij Koninklijke ANKO (Kappersbranche)

Onze klanten

Feedback van klanten

Een app voor uw bracheorganisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een app voor uw branche? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo of advies. We denken graag met u mee.