Bedrijven

Steeds meer bedrijven vinden hun weg naar de cao-app. De cao-app ontzorgt. De cao-app is een oplossing om op een eenvoudige manier uw medewerkers te informeren en te betrekken bij hun arbeidsvoorwaarden. Alle relevante documenten worden met de app toegankelijk gemaakt, zoals bedrijfsregelingen, personeelshandboek of de arbocatalogus.

Bedrijven icon
Modern werkgeverschap icon

Modern werkgeverschap

Met de app profileert u zich als een goede, moderne werkgever. Uw medewerkers kunnen zelf aan de slag met het toepassen van hun arbeidsvoorwaarden. De app is ook offline te gebruiken. Wel zo makkelijk.

Ook ondersteunt de app bij het werven van uw medewerkers. Ook sollicitanten kunnen uw arbeidsvoorwaarden gemakkelijk vinden.

Hét slimme platform voor uw CAO icon

Hét slimme platform voor uw cao

Arbeidsvoorwaarden worden niet alleen overzichtelijk en toegankelijk aangeboden, ook het actualiseren van regelingen gaat eenvoudig en snel. Zo hebben uw medewerkers hun cao altijd up-to-date op zak.

Met berichten en pushnotificaties heeft u direct toegang tot uw gebruikers en informeert u hen op een eigentijdse en snelle manier.

Minder vragen bij HR en leidinggevenden​ icon

Minder vragen aan HR en leidinggevenden

Met de cao-app kunt u efficiënt én effectief met uw medewerkers communiceren.

Met de uitgebreide zoekfunctie kunnen zij eenvoudig door de voor hen geldende arbeidsvoorwaarden bladeren en gericht informatie opzoeken. Ook kunnen medewerkers zelf aan de slag met rekentools om berekeningen te maken.

Vragen over arbeidsvoorwaarden aan uw HR-afdeling en leidinggevenden nemen af.

Afbeelding van een telefoon met de Cao LVNL app

App in de praktijk

“Wij vinden de app goed passen in de hele modernisering en digitalisering van informatie. Nu iedereen een smartphone en/of tablet heeft, is alle informatie altijd bij de hand.  De app bevat ook een aantal tools, zoals de berekening van de AOW-leeftijd en een kalender met belangrijke data en gebeurtenissen in het jaar. Daarnaast heeft de app ook linkjes naar handige websites.

Bovendien is er een rubriek met FAQ’s. Die kunnen we als organisatie zelf makkelijk aanpassen als we zien dat daar behoefte aan is.

En verandert er iets aan de inhoud van de arbeidsvoorwaarden? Dan kunnen wij dat zelf heel makkelijk aanpassen via het dashboard. We updaten de informatie en de nieuwe versie is meteen beschikbaar.”

Alice Jansen, Specialist arbeidszaken Human Resources bij LVNL

App in de praktijk

Wij vinden de app goed passen in de hele modernisering en digitalisering van informatie. Nu iedereen een smartphone en/of tablet heeft, is alle informatie altijd bij de hand

Specialist arbeidszaken Human Resources bij LVNL

Onze klanten

Feedback van klanten

Een CAO-app voor uw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een CAO-app voor uw bedrijf? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo of advies. We denken graag met u mee.