Cao-app​ image

Cao-app

De cao-app is een eigentijdse manier om werknemers of brancheleden te informeren over hun arbeidsvoorwaarden. Cao-informatie is met de app makkelijk te vinden, zeer goed doorzoekbaar en altijd up-to-date. De cao en andere relevante informatie zijn zo altijd onder handbereik. Met de app heeft u een modern communicatiemiddel ter beschikking!

Voordelen van een Cao-app​ icon

Voordelen van een cao-app

De app biedt uitgebreide mogelijkheden om werknemers/leden te informeren over en te betrekken bij hun arbeidsvoorwaarden.

  • Informatie is altijd up-to-date
  • U profileert zich als modern werkgever
  • U onderscheidt zich in een krappe arbeidsmarkt
  • Gebruikers van de app krijgen sneller en makkelijk antwoord op hun vragen
  • U hoeft minder cao-gerelateerde vragen te beantwoorden
Meerwaarde bieden en minder vragen ontvangen icon

Meerwaarde bieden en minder vragen ontvangen

Informatie over de cao is vaak lastig te vinden en te begrijpen. Ook heeft niet iedereen altijd toegang tot een laptop/pc. Wel heeft bijna iedereen een smartphone bij zich. De app maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van mobiele apparaten. Met extra tools, informatie en interactie kunnen medewerkers zelf aan de slag met hun arbeidsvoorwaarden. U biedt zo meerwaarde aan uw leden en helpt uw medewerkers. En het vermindert vragen aan HR en leidinggevenden.

Eenvoudig te beheren en uitgebreid te monitoren​ icon

Eenvoudig te beheren en uitgebreid te monitoren

Met het bijgeleverde Dashboard kunt u zien hoe de app wordt gebruikt en kunt u informatie up-to-date houden. Beheer zelf de inhoud van de app; aanpassingen zijn meteen zichtbaar voor gebruikers. Geen mogelijkheden om zelf de app te beheren? Wij ontzorgen u graag!

Een cao-app in uw eigen huisstijl

Zo voelen uw medewerkers/leden zich meteen thuis

Afbeelding van vier telefoons met de CAO Metaal en Techniek app, CAO voor Uitzendkrachten app, CAO Textiel app en Werken in de sport app

Klanten over de Cao-app

Communiceer met uw medewerkers/leden

Hoe brengt u uw medewerkers snel op de hoogte van ontwikkelingen en wijzigingen? Met pushnotificaties heeft u een makkelijke en directe toegang tot de gebruikers van de app. Eigentijds communiceren met de cao-app!

Interesse in een cao-app?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een cao-app? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demo of advies. We denken graag met u mee.