Afbeelding van vier telefoons met de ANKO Ondernemers app

ANKO Ondernemers app: een veelzijdige communicatietool

De ANKO (de branchevereniging van ondernemende kappers) heeft nu een krachtige communicatietool ter beschikking met de ANKO Ondernemers app. 

We zijn trots op de nieuwe ondernemersapp die we voor de kappersbranche mochten ontwikkelen. Naast algemene informatie (zoals cao-teksten, nieuwsberichten en info over veilig werken) zijn specifieke informatie en tools alleen voor leden van de ANKO beschikbaar. Na een eenmalige inlog kunnen zij verlofberekeningen maken, extra informatie inzien en gerichte informatie ontvangen op basis van hun profiel. 

Ondernemers kunnen zo gericht op de hoogte gehouden worden over voor hen relevante ontwikkelingen, bijeenkomsten en acties. 

Onze apps worden geleverd met een uitgebreid app-Dashboard. Via dit Dashboard kunnen alle onderdelen van de app worden beheerd en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld polls en berichten klaar te zetten, notificaties te versturen en cao-teksten aan te passen. Ook zijn in het Dashboard uitgebreide statistieken te zien om te monitoren hoe de app gebruikt wordt en wat de effecten van communicatie-uitingen zijn. 

We wensen de ANKO veel plezier van de nieuwe app!