Hoe helpen wij onze klanten


Business apps

Wij helpen (branche)organisaties met het toegankelijk maken van bedrijfsinformatie voor medewerkers en leden. Met de cao-app kunt u uw medewerkers informeren en betrekken bij hun arbeidsvoorwaarden. Via tools krijgen medewerkers inzicht in hun eigen situatie en worden zij gestimuleerd om actie te ondernemen. Ook het introduceren van een nieuwe manier van werken kunt u faciliteren met een handige app.

Een nieuwe manier van beoordelen? Met een app faciliteert u uw medewerkers met het voeren van het goede gesprek.

Lees hieronder meer over apps waarmee u uw medewerkers kunt informeren, faciliteren en bereiken.

Image

cao-app


Geef uw arbeidsvoorwaarden een moderne, digitale jas – in de vorm van een app.

Met de cao-app kunnen medewerkers hun cao eenvoudig en snel doorzoeken. De cao-artikelen worden overzichtelijk in beeld gebracht en zijn makkelijk vindbaar. Ook kunt u overige regelingen, zoals het personeelshandboek, sociaal plan en Arbo-regelingen opnemen in de app. Zo hebben uw medewerkers alle relevante informatie over hun arbeidsvoorwaarden altijd bij de hand.

Behalve het aanbieden van de arbeidsvoorwaarden biedt de cao-app nog veel meer mogelijkheden om uw medewerkers te informeren, faciliteren en te betrekken bij hun arbeidsvoorwaarden.

Via nieuwsberichten houdt u uw medewerkers steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De poll-functie biedt een efficiënte manier om informatie van uw medewerkers op te halen en de dialoog te faciliteren. Ook biedt u uw medewerkers een handige digitale vraagbaak over hun arbeidsvoorwaarden en bijbehorende regelingen.

Met (reken)tools kunnen uw medewerkers regelingen toepassen op hun persoonlijke situatie. Tools op het gebied van duurzame inzetbaarheid, berekenen van toeslagen en het faciliteren van gespreksvoering geven inzicht in de eigen situatie en zetten aan tot actie.

Meer weten over de mogelijkheden van de cao-app? Voor meer informatie en aansprekende voorbeelden van cao-apps in de zorg, de procesindustrie en brancheorganisaties.

Meer weten

Faciliteren van het voeren van functioneringsgesprekken


DIALOOG TUSSEN WERKGEVER EN WERKNEMER FACILITEREN VIA EEN APP

De traditionele manier van het voeren van de jaarlijkse beoordelings- en functioneringsgesprekken maakt steeds meer plaats voor een continue dialoog over talent en resultaten.

Feedback is hierbij een belangrijk onderdeel, het hele jaar door. Met feedback van leidinggevenden, maar ook van collega’s en klanten, kunnen medewerkers gericht aan de slag met hun eigen functioneren. Medewerkers die hun talenten kunnen inzetten en eigen initiatieven kunnen ontplooien, ervaren meer werkplezier, zijn meer betrokken en presteren beter.

Hoe voer je concrete en open gesprekken, welke onderwerpen komen aan de orde en hoe leg je afspraken vast?

Met de dialoog-app faciliteert u uw medewerkers om actief met de gesprekken aan de slag te gaan. De verschillende onderdelen in de app helpen bij het plannen, voorbereiden, vastleggen en evalueren van het gesprek. Via een speciale tool kunnen medewerkers gemakkelijk feedback vragen bij collega’s.

Nieuwsgierig naar deze tools? Bekijk hier een voorproefje.

Meer weten

Handige HR-tools op het gebied van duurzame inzetbaarheid


Duurzame inzetbaarheid

De app Het Goede Gesprek draagt bij aan (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers, binnen en buiten de organisatie. Behalve een app die het voeren van resultaat- en ontwikkelgesprekken faciliteert hebben wij voor onze klanten diverse andere tools op het gebied van duurzame inzetbaarheid ontwikkeld.

Hoe hoog is mijn te besteden Keuzebudget, en waar kan ik het aan besteden? Hoe besteed ik mijn loopbaanbudget en hoe neem ik de regie op mijn loopbaan? Met overzichtelijke en makkelijk te gebruiken (reken)tools biedt u medewerkers snel duidelijke resultaten die aanzetten tot verdere actie. Wij maken tools steeds op maat voor uw organisatie, gebaseerd op uw arbeidsvoorwaarden, regelgeving en rekenregels.

Energiemeter

Image
Image

Inzicht krijgen en ervaren via leermodules


Interactief leren en ontwikkelen

Belangrijke thema’s en/of uitgebreide informatie kunt u op een interactieve en handzame manier aan uw medewerkers of andere gebruikers presenteren. De presentatie van de onderwerpen zet aan tot reflectie en stimuleert met het onderwerp aan de slag te gaan.

De Goedenacht app is hierbij een aansprekend voorbeeld. Fit zijn tijdens de nachtdienst is belangrijk voor de kwaliteit van de zorg en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Om personeel tijdens nachtdiensten te helpen gezond en fit te blijven is de app ‘Goedenacht’ ontwikkeld, vol praktische informatie en tips. De app bevat naast bruikbare tips, handige weetjes en hulpmiddelen. In de ‘Survival kit’ staan recepten van een diëtiste. Bij ‘Test jezelf’ staan feiten en fabels over het werken in de nacht; de stappenteller simuleert bewegen gedurende de nachtdienst.