Medewerkers snel op de hoogte brengen over COVID-19

Image

FAQ en notificatie updates

Bij de brancheorganisaties stond de telefoon de afgelopen maanden roodgloeiend. Krijgt de werknemer loon doorbetaald i.g.v. Corana, mag een werkgever vakantiedagen intrekken, kan je een werknemer verplichten om vanuit huis te werken?

De CAO-app helpt om gebruikers snel op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. In het onderdeel FAQ vinden zij antwoord op hun vragen over diverse onderwerpen. Zo kunnen in de CAO-app voor o.a. de Huisartsenzorg, Kappers, Schoonmaak, Sport en Uitzendkrachten werkgevers en werknemers snel en eenvoudig terecht voor vragen over loon, vakantie en betaling, ook in samenhang met Corona.

Naast de FAQ biedt de CAO-app ook andere mogelijkheden om belangrijk nieuws snel beschikbaar te stellen aan leden en/of medewerkers. Met een notificatie of een (nieuws)bericht op mobiel of tablet bereikt u snel de gebruikers van de app. Zeker in een tijd waar online informatievoorziening essentieel is, is het belangrijk dat informatie eenvoudig beschikbaar en vindbaar is.

De afgelopen maanden hebben de ontwikkelaars van Yaacomm hard gewerkt om de mogelijkheden voor snelle en eenvoudige informatievoorziening in onze apps uit te breiden en optimaliseren. De CAO-apps dragen zo hun steentje bij in de coronacrisis. Daar zijn we trots op!