Een demo van de cao.app website

CAO.APP nu live

Een demo van de cao.app website

Eigentijdse arbeidsvoorwaarden? Bied ze aan in een eigentijdse vorm: de cao-app! Alle informatie is nu te vinden op de nieuwe cao.app-site.

Toegankelijke en doorzoekbare cao

Cao-teksten zijn vaak moeilijk doorzoekbaar en leesbaar voor werknemers. Daarnaast zijn antwoorden op vragen die werknemers hebben over hun arbeidsvoorwaarden lastig te vinden. Lang niet iedereen heeft makkelijk toegang tot intranet; en eenmaal in de omgeving van de organisatie is het vaak lastig zoeken naar een antwoord op jouw specifieke vraag.

24/7 vraagbaak

De cao-app biedt uitkomst! Met de app hebben uw medewerkers en/of leden hun arbeidsvoorwaarden altijd bij de hand. Cao-artikelen zijn makkelijk te doorzoeken en worden overzichtelijk gepresenteerd. Ook biedt de app andere handige functionaliteiten, zoals antwoorden op veelgestelde vragen, cao-nieuws, kalender en (reken)tools.

CAO.APP

Alle informatie over de mogelijkheden van een cao-app zijn nu te vinden op onze nieuwe site: cao.app. Ook vindt u hier voorbeelden van cao-apps in de zorgsector, de procesindustrie en brancheorganisaties.