App voor het mooiste werk van de wereld

Demo van de app mooiste werk van de wereld

Natuurlijk vinden wij het maken van apps het mooiste werk van de wereld. Met heel veel plezier hebben we dan ook gewerkt aan de Cao Sociaal Werk app. Het motto van Sociaal Werk: het mooiste werk van de wereld komt mooi terug op de homepage van de app.

De app bevat vijf op maat gemaakte tools op het gebied van duurzame inzetbaarheid keuzevrijheid en dialoog tussen werkgever en werknemer.

Naast rekentools (bijvoorbeeld om je keuzebudget te berekenen) zijn er tools in de app die je helpen een gerichte keuze te maken over je loopbaanbudget en je loopbaan. Ook is er een hulpmiddel voor het voeren van het Goede gesprek tussen werkgever en werknemer. De energiemeter laat zien welke factoren invloed hebben op vermoeidheid en vitaliteit.

Op de homepage van de app word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het Sociaal Werk.

Meedenken over je arbeidsvoorwaarden? Dat kan via het uitbrengen van je stem op polls die regelmatig in de app verschijnen.

Vragen over de Cao Sociaal Werk? In de veelgestelde vragen kan je antwoorden vinden op vragen over onderwerpen als opleidingen, salaris en verlof.