Bedrijfs-informatie komt tot leven

Bedrijfsinformatie komt tot leven


Zoekt u naar een interactieve app die bij uw organisatie past? Yaacomm ontwikkelt hem graag voor u. Lees meer over onze werkwijze.

Informatie + Interactie = APP


Wilt u een groter bereik? Meer response? of heeft u behoefte aan een andere presentatie van uw bedrijfsinformatie?

Met onze apps transformeren we eenzijdige informatie naar interactieve communicatie. Samen kijken we of onze beproefde concepten aansluiten bij uw organisatiewensen.

Onze werkwijze voor app ontwikkeling

Wij ontwikkelen ieder nieuw product dusdanig, dat u de ontwikkeling stapsgewijs kunt volgen. Dit geeft u de mogelijkheid om op veel momenten tijdens het maakproces bij te sturen.


Image

01 Verkennen

Welke bedrijfsdoelstellingen wilt u bereiken met de app? Dat is de eerste vraag die we stellen. We verkennen uw branche, denken mee, opperen oplossingen. Wij combineren onze jarenlange ICT-ervaring met een achtergrond in human resources en psychologie.
Image

02 CONCEPT

Als het concept voor de app staat, gaan we de ideeën en wensen verder uitwerken. Hoe moet de app eruit zien, welke navigatie is het beste, welke functionaliteiten sluiten het beste aan? We geven advies en kunnen inhoudelijk goed met u meedenken.
Image

03 BOUWEN

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag. We gebruiken de nieuwste technieken en innovaties en we zetten professionele illustratoren in voor een moderne en eigentijdse opmaak. Tijdens het proces werken we stap voor stap en sturen bij als dat nodig is.
Image

04 EINDPRODUCT

Uw eindproduct is daardoor helemaal naar wens. Is het product klaar? Dan nemen wij u de zorg uit handen van het plaatsen in de appstore-omgeving. Uw app komt onder uw naam in de appstores en wij regelen de ontwikkelaarslicenties hiervoor.
Image

05 MONITORING

U kunt vinger aan de pols houden door middel van de app-statistieken. U krijgt de tools mee waarmee u uw nieuwe app zelf kunt aanpassen en het gebruik kunt monitoren. We zorgen verder voor het onderhoud en beheer van de app in de stores.

Trots op
0
Apps voor ios en android

Meer dan
0
gebruikers

Meer dan
0+
HRM-Tools

INFORMEREN, DELEN EN TOEPASSEN

Onze apps bieden een kruising tussen speelse vormgeving en serieuze informatie. Ze transformeren eenzijdige informatie in interactieve communicatie.


Makkelijk aan te passen

De informatie binnen de app is gemakkelijk aan te passen. Iedereen is snel op de hoogte van de nieuwste feiten en ontwikkelingen.

Direct communiceren

Vanuit het Dashboard kunt u pushberichten sturen (bijvoorbeeld om nieuws te melden) of vragen voorleggen aan gebruikers.

gebruikers betrekken

Behoefte aan feedback? Een enquête uitzetten? Door informatie te vragen en te delen betrekt u de gebruikers bij uw organisatie of product.

App-analytics

Gebruik is inzichtelijk via app-analytics. Zo houdt u de vinger aan de pols en kunt u waar nodig informatie snel aanpassen.

Showcase


Dit zeggen onze klanten en gebruikers


“Heel overzichtelijk en voorzien van handige tools.“

Gebruiker AVR AWVN app
2019-04-01T07:54:05+00:00
Gebruiker AVR AWVN app

“Mooie handige app, praktisch in gebruik.“

Gebruiker Beroepscode V&V app
2019-04-01T07:55:02+00:00
Gebruiker Beroepscode V&V app

Super praktisch, compleet en toegankelijk.

Review CAO GGZ app
2019-04-09T05:26:34+00:00
Review CAO GGZ app

“In een continu proces van uitwisseling van wensen, mogelijkheden en ideeën heeft Yaacomm in no time een cao-app voor en mèt ons ontwikkeld. Hun professionaliteit en toewijding maakten dit proces tot een plezierige en nauwe samenwerking met een prachtig eindresultaat.”

DSM Nederland
2019-04-09T05:29:24+00:00
DSM Nederland

“Voor nieuwe nachtvlinders is deze app erg prettig. Het geeft je veel informatie om goed je nachtdienst door te komen. Stappenteller is prettig, vooral ook per uur gegroepeerd.“

Gebruiker Goedenacht app
5.0
2019-04-09T05:30:06+00:00
Gebruiker Goedenacht app

“De cao, maar ook allerlei handige linkjes en rekentools om bijvoorbeeld je verlofdagen te berekenen. Speciaal voor GGZ!“

Gebruiker CAO GGZ app
2019-04-09T05:31:17+00:00
Gebruiker CAO GGZ app
5
1