Antwoord op je cao-vragen altijd bij de hand

Image

App voor CAO Huisartsenzorg

Hoe zit het met vrije dagen en de compensatie voor feestdagen? Waar kan ik een vergoeding voor mijn stagiaire aanvragen? Waar vind ik een model stageovereenkomst? Waar vind ik informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’? Hoe hoog is de eindejaarsuitkering?

Allemaal vragen waar werkgevers en werknemers antwoord op willen hebben. Die antwoorden zijn te vinden in de CAO Huisartsenzorg. Maar niet iedereen heeft voortdurend het cao-boekje bij de hand of de gelegenheid de website te raadplegen. 

Daarom is er nu de Cao-app Huisartsenzorg, ontwikkeld in opdracht van SSFH (Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg). Deze handige app geeft antwoord op al deze vragen en nog veel meer. De app is te downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore. De app bevat naast de complete cao-tekst praktische tools, FAQ’s en bijvoorbeeld informatie over het programma ‘Goed voor elkaar’. Maar ook nuttige links naar externe websites. 

CAO-app en COVID-19

Met de komst van COVID-19 brak een tijd aan met vele vragen. Werkgevers en werknemers in vitale beroepen kwamen en komen dagelijks voor nieuwe vraagstukken te staan, ook als het gaat om toepassen van de cao in deze corona-tijd. De app biedt uitkomst! Up-to-date informatie staat uitgewerkt in de corona-sectie van de FAQ’s. Zo wordt de branche goed op de hoogte gehouden!